perjantai 3. heinäkuuta 2015

Raitasukkaa

Nyt Tour de Sockin ollessa käynnissä pelkäsin etten saisi mitään muuta neuleosastolla tehtyä. Koska päätin kuplasukat, eli kolmannen etapin, jättää välistä, päätin sitten tikuttaa loppuun pitkään puikoilla olleet "luentosukat". Aikataulujen haasteiden takia luentoistuminen kevätpuolella jäi kuitenkin hyvin vähälle ja sukat lojuivat keskeneräisten töiden seassa pitkään. Nyt ne kuitenkin ovat valmiit ja pääsevät varmasti alkutalvesta kovasti käyttöön!


Lanka: Regia Stadion Color
Puikot: 2.5mm


Mallia olen hieman muokannut itselleni sopivammaksi. Varpaista alottaessa olemassa olevan langan voi käyttää niin hyvin hyödyksi, että olen aivan jumahtanut tähän tyyliin. Nyt neljännen etapin TDS-sukkia aloittaessani huomasinkin, että varresta aloittaminen on hyvin vierasta.

Nyt siis työskentelen TDS-sukkien parissa, mutta kuvaa en tarjoa blogin puolelle ennen valmistumista. Edistymistä päivittelen kuitenkin instagramiin fiiliksen mukaan. Katsotaan tuleeko valmista ennen etapin päättymistä!

1 kommentti:

  1. Ihanat raitasukat! Ja sulle on haaste mun blogissa :) http://pakkoneulootikonarkea.blogspot.fi/2015/07/liebster-award-haaste-osa-1.html

    VastaaPoista