torstai 11. kesäkuuta 2015

Tour de Sock: Virrat - Streams

Odotin innolla ensimmäisten sukkien ohjeen julkaisua ja meinasinkin pakahtua ilosta kun huomasin että sukat ovat varpaista aloitettavat ja jopa suomalaisen suunnittelijan käsialaa. Ongelmia kuitenkin tuli jo heti alkuun, kun en malttanut ohjetta lukea kunnolla. Pari kertaa jouduin purkamaan työtä, mutta virheet huomasin jo hyvissä ajoin eikä hidastusta näin ollen kovin paljoa tullut.Lanka: TeeTee Pallas
Puikot: 3.0mm

Sukista löytyi minullekin aivan uudenlaisia tekniikoita. Suurin hämmästelyn aihe oli kiilan lisäykset. Perussukkiin jämähtäneenä tämä oli aivan uudenlainen. Samoin kannan muotoilu oli hauskasti toteutettu. Varressa joutui hieman kikkailla apupuikon kanssa, sillä tein tavalliseen tapaani kaksia sukkia kerralla pyöröpuikoilla.Tein sukista M-kokoiset, lisäsin hieman pituutta lisäämällä ylimääräisiä kuviotoistoja sekä yläosan joustinneuleesta tein pidemmän kuin oli annettu minimivaatimuksena. Toivottavasti näistä on paljon iloa käyttäjälleen. Arvonnan voittaja, Kieppi, saanee sukkansa postin mukana huomenna tai maanantaina, riippuen ehdinkö postiin ennen maagista klo 17 rajaa.

Seuraava stage alkaakin tänään klo 20.30 Suomen aikaa. Veikkauksena on mosaiikki- tai kirjoneulesukat. Kumpiakaan en ole ikinä tehnyt sukkiin, ja mosaiikkia en ole tehnyt muutoinkaan koskaan. Hiukan siis jännittää miten käy.

5 kommenttia:

 1. Tosi kauniit sukat, ihana väri. Minä tein omista kisasukistani oranssit. Aika samoilla fiiliksillä kanssasi odotan illan ohjetta, kirjoneuletta en ole tehnyt sukkiin, enkä mosaiikkia mihinkään. (En laita tähän etten edes tiedä mitä se on) :)

  VastaaPoista
 2. Upeat Virrat, aiheen mukaisesti siniset. :)

  VastaaPoista
 3. Löysin tänään blogiisi ja lisäsin Feedlyyn :) . Todella kauniit sukat. Nyt vähän harmittaa etten lähtenyt kisaan mukaan.

  VastaaPoista
 4. Löysin tänään blogiisi ja lisäsin Feedlyyn :) . Todella kauniit sukat. Nyt vähän harmittaa etten lähtenyt kisaan mukaan.

  VastaaPoista
 5. Löysin tänään blogiisi ja lisäsin Feedlyyn :) . Todella kauniit sukat. Nyt vähän harmittaa etten lähtenyt kisaan mukaan.

  VastaaPoista