keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Tour de Sock: Far Into The Forest

Tour de Sockin toisen etapin ohje toi kaksi ilmaisua mieleeni: UPEA! ja APUA! Ohjeen sukat olivat siis todellakin upeat, mutta pelästyin kahdella värillä neulomista, sukkia kun en ikinä ole tehnyt kirjoneuleena tai muutenkaan monivärisinä lukuunottamatta raitoja.Lanka: Four Seasons Gründl, Hot Socks Fashion
Puikot: 2.5mmLanka ei ollut kovin nautinnollinen, oli aivan liian pörheä ja karhea makuuni ja lopulta etusormessani oli kaksi kirvelevää uraa. Enkä kovin tiukkaan edes lankaa kiristele neuloessani. Malli oli hieman raskas, varsinkin alkuun, kun jatkuvasti sai pälyillä ohjetta, mutta jälki oli sen arvoista että kyllä kannatti! Kantapään reunat jäivät reikäiseksi ja se oli muutenkin mielestäni hieman huonosti suunniteltu. En tainnut olla ainoa tätä kritisoinutkaan. Kuvistakin on selkeästi nähtävissä tämä reikäisyys.

Sukkia en aivan saanut valmiiksi etapin deadlineen mennessä muiden kiireiden takia, mutta tein ne silti loppuun vauhdilla. Mallia tuskin olisin ikinä lähtenyt huvikseni kokeilemaan, mutta olen kuitenkin erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Tuntuu pieneltä voitolta että sai näinkin huikeat sukat valmiiksi. Väriyhdistelmäkin oli erittäin hyvä näihin. 

Kolmannen etapin jätin suosiosta väliin omien kiireiden takia. Neljännestä etapista on kerrottu sen verran, että kyseessä on helmiä (350-550 kpl) vaativa ohje. Katsotaan jääkö tämäkin väliin kun helmet ovat uusi juttu muutenkin. Ajatus pujottelemassa niitä noin suuria määriä sukan varteen ei oikein houkuta. Saatanpa tosin käydä helmikaupoilla, ja tehdä lopullisen päätöksen sitten kun ohje julkaistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti