tiistai 19. toukokuuta 2015

Tulevaa projektihässäkkää

Startiitti (halu aloittaa uusia neuleita) olisi kova, mutta hieman pitää jarrutella. Osallistun meinaan Tour de Sockiin. Kilpailussa on ideana neuloa sukat mahdollisimman nopeasti saadakseen pisteitä. Kisata voi joukkueena tai yksin. Kisa starttaa kesäkuussa ja neuleohjeita ilmestyy kaikkiaan kuusi kappaletta n. 10 päivän välein. Lähden itse lahjoitusmielessä liikenteeseen, sillä olen melkoisen varma ettei mitään asiaa pistesijoille ole. Kilpailu maksaa 7.50$ ja tuotto menee lahjoitukseksi Doctors without borders -järjestölle. Toki bonuksena saa kuusi sukkaohjetta itselleen. Näin pikaisen selailun tuloksena näyttäisi että aiempien vuosien sukkaohjeet maksaa yksittäin jo melkein tuon verran, kannattaa siis osallistua vaikkei kisailla tahtoisikaan.

Kävin viikonloppuna lankojani läpi ja päätin jo muutaman langankin mitä aion käyttää kilpailussa. Samalla kuvasin lankoja ja pistin osan jopa myyntiinkin. Tällaisia lankoja löytyi mahdollisiksi kisalangoiksi


Mokkasukka on kaunis ruskea lanka jossa vaihtelee väri vaaleasta aivan tummaan. Neulepinnasta tulee varmasti kaunis! Tämä sopisi parhaiten johonkin pitsisukkaan mielestäni. Leikin hieman värisäädöllä kuvatessa ja tästä kuvasta tuli hieman vihreä siksi.


Monivärinen Regian Zoofari colour on hauska lanka, mutta värivaihtelut eivät ole niin räikeitä että peittäisivät pahasti kuvioinnin, ainakin näin kuvittelisin. Sopisi varmasti sukkiin jossa yksityiskohdat eivät ole kovin pieniä. Tämä lanka on mietinnän alla. Jos tälle sopivia sukkia ei tule niin sitten jää myöhemmäksi neulottavaksi.


Tämän langan ostin kaveriltani mutta vyöte on hukkunut. Hän muistelisi sen olevan Opalia. Tämä sopisi hyvin sellaisiinkin sukkiin jossa olisi yksityiskohtia paljon sillä värit eivät vaihtele äkisti ja sävyerot eivät ole suuret. Stashiani voi ihmetellä lisää täällä. Myönnänpä että lankoja on tulossa lisääkin vielä, 

Suurin syy saada eräät keskeneräiset villasukkani valmiiksi on siis se, että ainoat hyvän kokoiset pyöröpuikkoni sukille on niissä kiinni. Onhan tässä nyt kuitenkin vielä vajaa pari viikkoa aikaa. Ajattelin myös pistää arvontaa tulille TDS:n lähetessä. Suunnittelin yhdet sukat arpovani jos seuraajia/lukijoita on "tarpeeksi". Tylsäähän se on arpoa esim. viiden henkilön kesken. Suunnittelen vielä miten arvonnan toteutan ja palaan asiaan ennen kesäkuun alkua. Pysykää siis kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti