keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Tour de Sock ja arvonta

Kuten aiemmin jo ilmaisinkin, osallistun Tour de Sock -sukkakisaan. Kisassa neulotaan siis kuudet sukat ja pisteitä saa tai on saamatta sen mukaan monentena sukkansa saa valmiiksi. Vaikka ihan leikkimielellä kisaan lähdenkin, ajattelin silti vauhdittaa ensimmäisten sukkien valmistumista arpomalla ne pois. Kisassa paljastetaan hieman ennen ohjeen julkaisemista mikä kuudesta lankavaihtoehdosta tulee ja kuten salaa toivoinkin, on paksuin lanka ensimmäisenä. Arvonnan voittaja saa valita kahdesta väristä sen, josta sukat tehdään.

Ensimmäinen vaihtoehto on varmastikin kaikille tuttu Novitan Nalle. Värinä hyvin pirtsakka syklaami Novitan sivujen mukaan.


Toinen vaihtoehto on hieman hillitympi, tumman turkoosi TeeTee Pallas. Tätä en ole vielä itse ikinä päässyt neulomaan, mutta tuntuu aika samantyyppiselle kuin Nallekin.


Osallistu arvontaan kommentoimalla postausta. Kirjoita kommenttii miksi haluaisit yllätysvillasukat (malliahan ei vielä tiedetä), kumman langan haluaisit sukkiisi ja jalan kokosi. Lue vielä myös alla olevat "ehdot". Arvonnassa on aikaa sunnuntaihin 31.5. klo 21 asti.

HUOM!
- Tour de Sock -kilpailussa on jokaisessa ohjeessa ns. minimikoko joka pitää neuloa. Tämä annettu koko on siis pienin jonka neulon. Voittaja saa siis minimissään tämän, vaikka oma jalka olisikin pienempi. Myöskään isompia kuin ohjeen suurin koko en neulo, sillä soveltaminen saattaa johtaa hylättyyn suoritukseen.
- Sukat tulee eläintaloudesta. Meillä on koira, kolme kania ja heinäpöllyä.
- Toimitan sukat niiden valmistuttua ja pyrin olemaan nopea neuloja. Viivästyksiä neulontatahdin kanssa saattaa tulla, mutta toivotaan että sukille tulee käyttötarvetta vasta syksyllä :)

** Edit. Suoritetaan arvonta vaikkei alkuperäinen toivemäärä tulisikaan täyteen. Osallistujia on kuitenkin jo mukavasti!

18 kommenttia:

 1. Jostain kumman syystä haluaisin nyt punaiset sukat, koossa 39! :)

  VastaaPoista
 2. Yllätyssukat koska: yllätys on sentään aina yllätys. Siniset, 24cm.:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hep, ilmottaudupa (ks. seuraava postaus)

   Poista
 3. Mä sanon, että pallas ja koko 39!

  VastaaPoista
 4. Sara huutaa, että Pallasta koossa 40! Yksiäkään toisen tekemiä villiksiä ei ole ollut sitten mamman neulomien ihanuuksien kaksikymmentä vuotta sitten.

  VastaaPoista
 5. Pallas kelpaisi mullekin, koossa 38/39! Hiukan paksumpia sukkia ei mulle jostain syystä ole kertynyt tarpeeksi, ja sellaisia olisi mukava olla kunnon pakkasten varalle kuienkin. :)

  VastaaPoista
 6. Olen itse niin surkea kutomaan, pari vuotta jo odottanut sukkapari valmistumistaan... Eli mun varpaat paleltuu aina talvisin, kun vanhat villasukat jo ihan finaalissa. :/ Ja yllättäen värivaihtoehtona sininen pallas! Koko 39/40

  VastaaPoista
 7. Villasukkia ei ole koskaan liikaa, etenkään kun asuu vanhassa talossa. Poikkeuksellisesti taidan kallistua siniseen. Koko 40.

  VastaaPoista
 8. Kaikissa omissa sukissa alkaa olla tarkoituksettomia reikiä, joten kyllä kelpaa. Punaiset, kokoa 39/40 (kun en itsekään enää tiedä!).

  VastaaPoista
 9. Nallesta kokoa 38! Villasukat on aina hukassa tai rikki, suutarin lapsella ei ole kenkiä... :D

  VastaaPoista
 10. Onpa kiva idea arpoa sukat edelleen! Osallistun itse myös Tour de sockille, joten jätän arvontaan osallistumisen väliin. Sukkaneulonnan iloa siis toivotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mulla on itellä tällä hetkellä muutamat tän vahvuiset sukat jo varastossa niin varmasti joku muu iloitsee niistä enempi kuin itse. Tuo myös hyvän neulomismotivaation heti kisan starttiin!

   Poista
 11. Pallas, koko 39. Oma sukkatehdas toimii hitaammin kuin sukkia kuluu puhki :D

  t: Theb

  VastaaPoista
 12. Siniset kokoa 39 olisi minulle mieluiset.

  VastaaPoista
 13. Mähän ehdottomasti tarvitsen villasukat. Tien päällä viikot rekassa asuen varsinkin talviaikaan villasukat on ihan must! Jospa onni potkaisisi :) Ja koko 36 ja värinä sininen.

  VastaaPoista
 14. Vilujalka tarvitsee villasukkia reissun päällä :) Sininen ja koko 42.
  Samuli

  VastaaPoista