perjantai 6. maaliskuuta 2015

Tupsupipo piristykseksi

Muistanette Semmarit -lankaklubin viimeisen paketin langan? Se lanka oli aivan ihanan tuntuinen ja tiesin melkein heti että siitä tulee pipo. Mallikin oli jo melkein heti tiedossa. Joululomalla pistin pipon puikoille ja loman aikana se myös valmistui.


Malli: Myartelys
Puikot: 3mm
Lanka: Yarngrimoire Merino Mitten, 100% SW Merino (n.225m/100g)Väriensä puolesta ihan minua ei tuo pipo ole, mutta en ole sitä muuten kuin kuvaustilanteessa käyttänyt joten saattaapa se joskus jollekin päätyä jos keksin hyvän kohteen. Lanka oli todella pehmoista ja ihanaa neuloa ja mietinkin pitäisikö jossain vaiheessa tilata sitä jonain sen värisenä että saisin itselle tämän samaisen pipon myöskin. Nyt on sen verran muuta kiirusta ettei kuitenkaan ehdi paljoa neulomaan, joten parempi olla kasvattamatta lankavarastoaankaan.

Lähdin haasteeseen "Jouluyöstä Juhannusyöhön" ja tämä oli toinen haasteen työni. Haasteen aikana on tarkoitus aloittaa ja saattaa valmiiksi 20 neule-/virkkuutyötä joihin on käytetty vähintään 50g lankaa. Ensimmäisestä en bloggaa koska mitään järkevää kuvamateriaalia ei siitä ole, mutta tekeillä on vastaavanlainen työ josta on tulossa myöhemmin (työn valmistuessa) lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti