tiistai 23. joulukuuta 2014

Semmarit -lankaklubi

Meillä täällä Tampereella asuu aivan mahtava värjäri, jonka lankoja blogissa on vilahdellutkin. Lankoihin rakastuneena sitten päätin osallistua Seminaarinmäen mieslaulajat -teemaiseen lankaklubiin. Semmareita en ole pahemmin kuunnellut aiemmin, mutta nyt tuli tutustuttua heidän tuotantoon vähän enempi klubipaketin muodossa. Langat kun oli värjätty biisien nimien mukaan. Myös oheissälä oli aina teemaan sopivaa. Osalle oheissälästä oli jopa aivan omat biisinsäkin.

Paketti 1:


Lanka: Supersock - Ich bin eine Wunderbaum, 75% Superwash merino, 25% nylon
Juoksevuus: n. 425m/100g

Oheissälänä tähän pakettiin tuli wunderbaun -hajustekuusi joita ripustellaan auton peiliin roikkumaan.

Paketti 2:


Langat: 1) Silky Merino Lace - Moby Dick (vas.), 75% Superwash merino, 25% Silk
                  Juoksevuus: 800m/100g


             2) Sparkly Sock - Alkuvoimaa (oik.), 75% Sw merino, 20% nylon, 5% gold stellina
                  Juoksevuus: n.400m/100g


Alkuvoimaa ei ole noin räiskyvän oranssi mitä kuva antaa ymmärtää, vaan sellainen kaunis maanläheinen. Nyt hieman ulkona kuvatessa korostuu enkä jaksanut väritasapainon asetuksia säätää.
Oheissälää näkyy ensimmäisestä kuvasta hyvin. Pierutyyny tulee biisistä Pieruongelma, kuulema Semmareiden ensimmäinen oma biisi. Askarreltavaksi minikokoinen keikkabussi, Juhlavuoden kunniaksi klubin tekijän omatekoinen rusetti jossa pieni "timantti". Alkuvoimaan liittyen kengurutarra, ja Moby Dickiin rommipullo.

Paketti 3:


Lanka: Merino Mitten - Parasta Ennen, 100% Sw merino
Juoksevuus: n.225m/100g

Klubipaketissa tuli alunperin kaksi Melody Pops -tikkaria, mutta toki avasin toisen heti. Keikalla kuulema tällaista soiteltiin, ja kaksi tikkaria siksi, että on varalla toinen jos toinen ei toimi tai katkeaa! Toista noista imeskellessäni mietin, miten ihmeessä lapsena on noita voinut syödä monta putkeen ihan ongelmitta. Nyt ensimmäinen lipaisukin oli sellainen että mietin voiko mitään näin makeaa syödä! C-kasettimallinen peltikotelo kuului pakettiin vielä. Oli varsin hauska sekin! Lisäksi paketissa oli joulukortti joka unohtui kuvasta.

Kaiken kaikkiaan lankaklubi oli hauska. Ehdoton suosikkilanka värinsä puolesta on tuo Alkuvoimaa. Eniten hankaluuksia käyttötarkoitukseltaan tuottaa tuo samaisen paketin Moby Dick. Luultavasti se tosin joksikin huiviksi päätyy. Ensimmäisen paketin langasta luultavasti tulee sukat, viimeinen on ehdottomasti pipo. Oheissälä oli viimeisen päälle mietitty ja kaikelle käyttöä löytyy! Ihan mahtava klubi siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti