torstai 13. marraskuuta 2014

Järkkärileikkiä ja sukkia

Ajattelin hieman ryhdistäytyä ja koittaa jotain räpeltää blogin puolelle. Sain puolison vanhan järkkärikameran käyttööni (Nikon D3000), kun hän osti itselleen uuden, ja oon kovasti koittanut opetella järkkärikuvauksen saloja. Eläintarha päässyt tässä eniten kohteeksi vähemmän yllättäen. Ihan kivojahan kuvia tuolla tulee, vaan 95% kuvista kuitenkin epäonnistuu. Mutta ei se maailmaa onneksi kaada.


Ruusa tarkkailee rennosti

Tässä nyt vähän neulomusta mikä mulla on kesken. Ostin ystävältä vähän lankoja kun hän koitti päästä ylimääräisistä eroon ja tällaista raita-regiaa löytyi. Muuan tuttu sanoi että oisi hyvin laadukasta sukkalankaa. Kuten nykyään kaikki sukat, aloitin nämäkin varpaista ja neulon kahta samanaikaisesti. Lanka siis Regian 4-fädig Nation Colors -raitalankaa, puikot 2.5mm hiilikuitupyöröt (knitpro).
Nämä ajavat luentoneuleen virkaa aika pitkälti, tosin luennoilla ei ole hetkeen istuksittu kun on pääasiassa kotona päntätty.

Vaelluskenkään istuvat sukat 

Neulepintaa, piti vähän kameralla leikkiä

Niin kun edellisessä postauksessa tulikin jo ilmi, ollaan muutettu. Asutaan paritalossa ja pupuille saatiin kivat asumisjärjestelyt tehtyä. Vuoronperään pääsee pariskunta ja sinkkupupu Pepe tänne loikkimaan vapaaksi. Pepe oli aika kiinnostunut kamerasta kun koitin lähikuvaa ottaa. Lähti loikkimaan samantien putkea päin, joten yllätys oli että edes yksi kuva onnistui jossain määrin!

Pepe moikkaa pitkästä aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti