sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Mihin käyttää liitutaulumaalia?

Mulla pari ystävää on jo jonkun aikaa hehkuttanut Pinterestin mahtavuutta. En ole pahemmin jaksanut itse perehtyä kyseiseen paikkaan aiemmin ennenkuin nyt alkuvuodesta. Nyt ollaankin koukussa ja takataskussa on kymmeniä ideoita järjestelemiseen, askarteluun, ompelemiseen jne. Kiitos myös ehkä osittain Pinterestistä noukituiden ideoiden, olen päässyt kasasta rompetta eroon ja paljon saanut rompetta myös järjestykseen. Löysin mm. paljon ideoita mitä voin tehdä ylijääneellä liitutaulumaalillani, jonka ostin useampi vuosi takaperin. Ajattelin että se olisi jo mennyt huonoksi, mutta oli tosiaan ihan kelpotavaraa kun avasin purkin vuosien seisomisen jälkeen. 

Ensimmäinen miniprojektini olikin muutaman jääkaappimagneetin uusiksipistäminen. Joskus olen saanut ilmaisia jääkaappimagneetteja kaupungilla kävellessäni "oikeana" päivänä. Magneetit ei pahemmin silmiä miellyttäneet tuollaisenaan. Nyt sitten keksin että voisinpa kokeilla niihin vetästä muutaman kerroksen maalia ja näin ollen toimisivat pieninä muistilappuina samalla jääkaapin ovessa.

Tarvikkeet: Maalia, pensseli ja magneetit.
Tällä hetkellä magneettien ensimmäinen maalikerros kuivuu ja parin tunnin päästä saavat uuden kerroksen.

Tämä oli siis syy miksi ostin liitutaulumaalia ylipäänsä. Nyt toimii kalenterina, mutta aiemmin toiminut vaan tervetulokylttinä tms. toivottelukylttinä seinällä.


Seuraavana maalausprojektina onkin sitten omistamieni lasipurkkien kannet. Näin niihin voi helposti kirjoittaa mitä sisältävät, ja tarvittaessa sitten helposti myös kirjoittaa uudestaan. Tämä projekti tosin joutuu odottamaan siihen asti että on aikaa repiä kaapeista lasipurkit pöydälle ja kaikki maalata kerrasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti