torstai 3. lokakuuta 2013

Treenihehkutusta

Nyt on sellainen olo että voisi koko maailmalle julistaa miten koira on kehittynyt lyhyessä ajassa. Meinasin toko-treeneissä itsekin lentää persauksilleni kun mulla oli koira joka totteli. Kyllähän se välillä innostui muista ympärillä mutta palasi sitten aina vierelle kun hihna meni kireälle tai jos sanoi että "tänne!" Luoksetulot oli maailman parhaita, mikään ympärillä ei kiinnostanut kuin minä. Liikkeestä maahanmeno opeteltiin ns. uutena asiana. Sekin alkoi sujua kuin vettä vaan. Lisäksi kouluttaja sanoi että nyt täytyy alkaa haastaa koiraa enempi kun sujuu perusasiat hyvin, ettei turhaudu ja tylsisty. WAU! Olihan mulla joo lihapullia tasku täynnä ja motivoimassa lempparilelut, mutta silti!

Vähän toisenlaista hehkutusta sitten. Mulla on kokonainen viikonloppu vapaa. KAKSI peräkkäistä päivää. Ihan uskomattoman upeaa. Aion kyllä mennä metsään Ruusan kanssa tonkimaan, jos purkkeja löytyisi. Aion myös levätä, nukkua ja lukea tentteihin. Huomenna äiti vie myöhäiselle synttärilahjaostokselle. Saan valita laadukkaan urheilupaidan itelleni. Kahvitkin lupasi tarjota. Kyllä nyt elämä hymyilee!

En tainnutkaan mainita että ilmoittauduin astangajoogan peruskurssille hyvän ystäväni kanssa. Olen joskus lukioikäisenä käynyt puolisen vuoden ajan työväenopiston kurssilla mutta se sitten ajanpuutteen vuoksi jäi. Nyt kun kaipaan vähän liikkuvuutta, hyvää oloa, rentoutta ja voimaa, niin ajattelin ilmoittautua Prana Astangajoogashalan viikonloppukurssille. Kaiken tän syksyn kiireen jälkeen arvostaa entistä enemmän itseään ja omaa hyvinvointiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti