tiistai 1. lokakuuta 2013

Omaakin elämää

Ollut niin ruokapainotteista taas teksti niin täytyy vähän muutakin elämää sotkea sekaan. Mullahan loppui hommat vanhassa työpaikassa kuun vaihteeseen. Sitä juhlistin kutsumalla sunnuntaina hyviä ystäviä saunomaan ja viettämään iltaa mun luokse. Pääsin hieman elämään sosiaalista elämää työkuvioiden ulkopuolelle. Nautinkin hurjasti tästä pienestä arjesta irtautumisesta. Ihan leivoin pojille vähän syötävääkin. Kaurakeksejä maidotta ja gluteenitta (haha taas ruokajuttu!).

Ei ihan täydellisesti mennyt, vaan kun kuumana leikkasi ja pisti jäähtymään niin kasassa pysyi!
Otin viikonloppuna muutenkin irti arjesta. Ostin töistä parit herkkusuklaalevyt matkaan ja söin viikonlopun aikana. Ja naama kiittää.

Olin kerennyt korkkaamaan, mutta kuten huomaa oon taitellut kauniisti kasaan kuvan ottamisen ajaksi..

Mun ihan lempparisuklaita on nää pari, mutta G&B's Maya Gold (appelsiinia ja "mausteita") on myös ihan huippua. En löytänyt listasta maitoa sisältävää ainesosaa mutta levyssä lukee että saattaa sisältää maitoa. Olkoon ihan tarpeeksi mulle. Tämä ilmeisesti ihan vaan siitä syystä että valmistetaan samassa paikassa kuin heidän maitosukaansa (näin ainakin kuvittelisin).

Lopuksi vielä iki-ihanaa Rusmulaista! Tilasin Ruusalle Peten koiratarvikkeen mega-alesta sadetakin. Kyllä. Noutaja + sadetakki! Koin kuitenkin ihan tarpeelliseksi hankinnaksi (varsinkin tuolla hinnalla) kun tulee sateellakin metiköitä koluttua ja saattaa vierähtää märässä metikössä hetki jos toinenkin, esimerkiksi kätköjen perässä. Ei koiraparan tarvitse litimärkänä sitten kökkiä mukana ja vilustua. Lisäksi kun busseilla liikutaan, on todennäköisempää että sadekelillä päästään kyytiin kun koira ei ole kauttaaltaan märkä. Neiti vähän protestoi takkihankintaa lähinnä hyvin murhaavalla ilmeellä. Kun tajusi että hienoksi kehutaan antautui ja ulkona sitten mitään ongelmaa ei enää ollutkaan kun päästiin ihan oikeasti kokeilemaan hankintaa.Lopuksi vielä kuva aamiaisen vartijasta. Ettei kukaan vaan koske mun aamupalaan!

"Mä tässä vaan katon ettei toi aamupala juokse karkuun"

2 kommenttia:

  1. Mullekin kävi kauralastujen kanssa noin! Piti tehdä pellillinen kauralastuja, tuli yksi koko pellin kokoinen kauralastu :D Koskas tuutte kattoon kissoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja noi kun oli vielä ns. vegaaninen versio ettei ollut kananmunaa niin oli aika jännän oloinen lopputulos. Kyllä pojat ne sentään loppuun söi :D Voitaisiin ihan tässä vaikka viikonlopulla tulla poikkeamaan semipikaisesti. Tekis Ruusallekin hyvää taas moikkailla kissoja, ehkä se joskus oppisi niiden kanssa olemaan melko rauhallinen niin äidinkin kissoihin ois ehkä teoriassa ees mahdollisuus tutustua :D

      Poista