keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Itseni hemmottelua ja lisää patukkaa

Viikonloppuna omistin aikaa ihan vaan itselleni. Oli tosi mukavaa rauhoittua pitkästä aikaa kunnolla! Kävin äitinikin kanssa hieman ostoksilla (minä joka vihaan kaupoissa pyörimistä). Sain synttärilahjaksi valita teknisen paidan ja löytyihän sitä nätti juoksupaita mulle nyt syksyn kylmeneviin ilmoihin.

Ei niin imarteleva kuva mutta nätti se oikeasti on!
Lisäksi shoppailin itselleni shampoopalan ja sen kanssa käytettävän hiushuuhteen. Näitä oon jo itseasiassa vuoden verran miettinyt mutta nyt raaskin vasta ottaa kokeiluun. Tähän asti tuntunut hyvältä, mitä nyt kaksi pesua vasta käyttänyt. Hieman hiukset tahmasen tuntuiset muttei likaisen näköiset tai muuta.


Nyt vielä extrana tänään kävin Ruohonjuuresta ostamassa tuota samaa sarjaa olevan kasvosaippuankin. Sitäkin tuossa yhtenä päivänä nettisivuilta mietiskelin ja tänään sitten päätin senkin ottaa kokeiluun.


Samalla sitten ostin raakapatukan jota meillä ei töissä ollut, ihan vaan uteliaisuudesta kokeiluun. Kuvassa on nyt tyhjä kääre sillä söin patukan kotimatkalla.


Ja tästä se idea sitten lähtikin. Suuntasin kauppaan vielä bussista ja kävin ostamassa aineksia omatekoista patukkaa varten

Sokeriton raaka eväspatukka

70g kuivattua taatelia
0,5dl (15g) kookoshiutaleita
0,5dl (n.20g) pähkinärouhetta

Murenna taateli astiassa ja heitä muut ainekset päälle. Nypi käsin sekaisin kulhossa ja muodosta tiivis patukka kelmun sisällä. Pistä hetkeksi jääkaappiin jäähtymään ja leikkaa puoliksi.

Pähkinät ja kookoshiutaleet voi toki vaihtaa mieleisempiin jos ei nämä maistu. Jos käytät kokonaisia taateleita niin kannattaa niille näyttää hieman veistä tai blenderiä jotta sotkeutuu helpommin. Ostin itse kaupasta valmiin mötikän jossa oli melkoisen murenevassa muodossa taatelit, sai siis käsin murrettua hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti