keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Namipussi treeneihin

Nyt innostuin ihan ompelukoneen ääreen istahtamaan pitkästä aikaa. Olisi siis pitänyt tehä harkkoja mutta mutta.. Sain tuossa etukäteissynttärilahjaksi tuollaisen juoksijan tarvikevyön, joka on hieman koiran omistajan näkövinkkelistä suunniteltu. Yksi tasku puhelimelle (nappikuulokkeet saa läpi), yksi tasku nameille ja yksi lopulle tavaralle. Lisäksi vielä roikkuu klipsu johon voi ripustaa mitä nyt ikinä tarvitseekin. Tuo namipussitaskukin on sellainen, että sen namipussin saa tarvittaessa irroitettua sieltä sisältä ja taskun saa muuhun käyttöön. Sitten kun pikkunameille on taas tarvetta niin sen voi tarrakiinnityksellä pistää takaisin sinne taskun sisälle. Kätevää.Tämä namipussi on kuitenkin kovin pieni, joten sinne mitään kummosempaa kuin perus koulutusnamit ei mahdu. Ajattelinpa sitten ratkaista ongelman ihan omin kätösin, tekemällä isomman namipussin ripustettavaksi vyön klipsuun. Aikani tapeltua ompelukoneen kanssa sain pussukan valmiiksi. Kaapista löytyi kuin tätä varten tehtyä kangasta. Ensin pussi näytti tältä:


Mutta koska pussukka röpsötti liikaa auki näin, ompelin pikkasen pussin suuta pienemmäksi. Käsi siitä kuitenkin hyvin sujahtaa sisään vieläkin.


Näytinpä valmista tekelettä Ruusallekin ja sehän olisi jo ollut ihan lähdössä reenailemaan! Katsotan kuinka innostuu kun pussukka täyttyy lihapullan palasista huomenna.

"No, joko täytetään namipussukka ja mennään reenaamaan?!"

Ai höh, eikö vielä :(
Huomasinpa että tätä samaa kangasta olisi sadetakiksikin asti, vaan en taida uskalla lähteä täysin kokemattomana lähteä moista vielä tästä tusaamaan. Täytynee joku vanha lakana ensin uhrata koekappaleeksi ja kaavoiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti