sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Katse tulevaan



Tämä hirvittävä alkanut syyskuun kiire sai mulle jonkun moisen hullun draivin päälle. Eipä tässä kyllä varmaan muutakaan vaihtoehtoa ole, kuin pistää vaan tohina päälle. Työt ei lopu tekemällä, eikä kouluhommat. Ruusankin kanssa pitää ehtiä harrastaa. Kanit hoitaa ja kämppä koittaa pitää kuosissa. Liikkua pitää että jaksaa.

Liikkumisesta päästäänkin hyvin seuraavaan aiheeseen. Hurahdin aiemmin kesällä juoksemiseen, mutta sitten se vaan jäi jostain syystä. Nyt into taas palasi. Eilen pingoin pitkin Suolijärven metiköitä juuri ennen hämärän tuloa. Ihan mahtavaa juosta metsäpoluilla kun joutuu keskittymään siihen ettei lennä nenälleen juurakoiden ja kivien sekaan. Maakin on pehmeää ja juokseminen tuntuu tosi kevyeltä. Eilen juoksuosuuden pituudeksi tuli n. 3.2km ja aikaa meni about 21 minuuttia. Ihan kiitettävä keskivauhti kun paljoa ei ole juossut. Olokin oli melkein koko reissun suht kevyt. Tosin kun siirtyi hiekkatielle ja asfaltille niin homma muuttui melkoisen tylsäksi ja teki mieli lopettaa samointein. Nyt kun juosksemisen mainitsin niin johan tekisi mieli pinkasta ovesta ulos, vaan parempi pitää taukopäivä kun univelkaakin on kertynyt.

Käytiin Ruusan kanssa viikolla eräs aamupäivä lenkillä kätköilemässä. Ruusan päästin metsän alkaessa vapaaksi juoksemaan ja sehän otti kaiken ilon irti. Paluumatka sitten olikin vähän hiljaisempi kun neiti juoksi metsässä niin kovaa että kuumuus, jano sekä väsymys iski. Ruusasta saikin melkoisia naurukuvia metsässä.



Lopuksi vielä vähän random kuvasatoa, enimmäkseen kätköilyä tai siihen liittyvää:

Eräs päivä lähdettiin kaatosateella metsään..

Ruusa Virroilla olleen Kätköilijämiitin jälkeen rättiväsy ja nukkui melkein koko automatkan takaisin.


Kukkuu! Löyty!
Koko kivi tässä, täältä sit oli jännä tulla alas.
Tällainen pieni kiviröykkiö. Toinen puoli täynnä luolastoja. Upea paikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti