sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Herkulliset banaanilättyset

Yritin kovasti selailla vanhoja blogiposteja näistä aivan ihanista banaaniletuista, mutten ainakaan huomannut että mitään olisin kirjoittanut. Korjatkaa jos olen puusilmäillyt. Maistoin vappupicnicillä ollessani ystäväni tekemiä banaanilättyjä jotka oli aivan ihania! Kysäisinpä sitten reseptiä, joka olikin ihan järkyttävän helppo.

1 banaani
2 kananmunaa
mausteita

Siinä! Helppoa kuin mikä. Vapun jälkeen näitä on tullut tehtyä useamminkin makeannälkään. Nyt jostain syystä resepti oli jäänyt "hautumaan" eikä ole tullut mieleenkään tehdä näitä. Tänään vaan sitten pohdin makeannäläntuskissani mitä ihmettä pientä kivaa keksisi harkkatehtävien ohella naposteltavaksi. Mitään suolaista kun ei tehnyt mieli. No sittenhän muistin että tällaisiakin voi tehdä. Nyt viimeiset käristyy pannulla, ja maustoin omani kanelilla sekä kaardemummalla. Sokeria en pistänyt tippaakaan. Tällä kertaa päälle aion pistää mansikkarahkaa. Yleensä näiden kanssa olen pakastemansikoita popsinut sulatettuna.

Kananmunan määrä on hieman "sinnepäin", ei siis ole niin tarkkaa jos noin paljoa kananmunia ei pistä. Luulin että mulla olisi jääkaapissa ollut 4 kananmunaa, vaan olikin kaksi. Tähän mennessä olin murskannut 3 banaania jo kippoon, joten mun sekoitussuhde oli 3 banaania, 2 munaa. Hyvin pysyi kasassa pikkulättypannulla paistaessa ainakin. Isompia jos tekisi niin voisi mennä plörinäksi. Ei nyt mikään kummoinen ruokakuva mutta alla nyt moinen joka tapauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti