lauantai 1. kesäkuuta 2013

Joka järvestä palloa kurkottaa, se järveen plumpsahtaa

Niinhän sitä käy vaan. Joku voisi luulla otsikon perusteella että puhun koirasta, mutta ei, puhun ihan itsestäni.. Parempi ehkä, että annan videon kertoa tarinan ennemmin kuin itse sitä alan sepostamaan. Sen verta avaan että vedessä on jonkinmoinen vierasesine jota en halua koiran syövän. Pahoitteluni karskeista sanavalinnoista.


Muutoin en olekaan uimassa käynyt, olisi kai hyvä nyt tänä viikonloppuna asia korjata, niin huikeaa keliä on luvattu.

Kämppä on mullinmallin ja sillekin jotain pitäisi tehdä. Ei vaan jostain syystä hirveästi innostaisi, mutta hiljaa hyvä tulee. Vaatekaappi on jo siivottu, tai siis noin puolet siitä. Henkareissa roikkuvat vaatteet on vielä käymättä läpi. Kaikkea muutakin siis on mutta vaatekaapin siivoamisen sentään olen jo puoliksi suorittanut joten kehuskellaan nyt sillä! Jostain hirveästi ilmestyy keskeneräisiä käsitöitä. Mitähän tähänkin nyt sanoisi.. Pitäisi varmaan koittaa saada valmiiksi nuita keskeneräisiä ennenkuin aloittaa uusia.

Tänään kävin Ikeassa kun sain ihanalta ystävältä kyydin kotiin ostosten kanssa. Reissu meni melkoisen vaivattomasti ja nopeasti. Mukaan tarttui kirjahyllyyn muutama säilytyslaatikko, vaatekaappiin tangosta roikkumaan lokerikko, sekä partsikalusteet megahalvalla! Ihana kun on viimeinkin parvekkeella jotain missä istua. Saunan jälkeen on mukava mennä parvekkeelle vilvoittelemaan ja aamukahvinkin voi nyt nauttia parvekkeella. Tosin parveke ois hyvä pestä jossain vaiheessa vielä..


Nyt voisinkin sitten mennä Ruusan kanssa ulos ja käyttää neitosen uimassa. Sen verta vesikoira siitä tuli ja vilvoittaa mukavasti näillä helteillä (vaikka eihän nyt mikään helle edes olekaan!). Lopuksi vielä mainostan mun kirppissivua, jonne oon illalla lisäämässä läjän mekkoja ja muuta vaatetta. Mahdollisesti sisustussälääkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti