lauantai 18. toukokuuta 2013

Kätköilyä ja liikkumista

Taas se aika vierähti ihan tosta noin vaan. On tullut touhuttua kaikennäköistä. Kätköiltyä on tullut ainakin melko reippaasti. Huomasin tuossa että tällä viikolla on tullut harrastettua liikuntaa 11 tunnin edestä. Puolet tästä menee kätköilyn piikkiin hyvinkin. Loput salireeniä ja muuta tarpomista.
Salireeni sujuu vaihtelevasti. Tänään huomasin että yllättäin edelliskerran painot ja vastukset olivat ihan naurettavat, mukava huomata kehitystä. Motivoi  hurjasti myös kun kehittyy.

Maanantaina tosiaan kierreltiin kätköjä Härmälän, Hatanpään, keskustan ja Tammelan alueelta. Ihan vaan Härmälän ja Hatanpään kätköjä piti hakea mutta jostain syystä reissu venähtikin sitten pidemmälle, ja kotio pääsi vasta puolen yön jälkeen. Voihan sen maanantain niinkin viettää.. Reilu viisi tuntia kävellessä ja kätköillessä. Samalla poikettiin myös Sorsapuistossa ja voi että siellä oli niin kiivettävän näköinen puu!
Alla hieman kuvamateriaalia kätköreissusta.

Juurakkoa Härmälän metsäpolulta

Hatanpäältä Arboretumista järvinäkymää

Tällaisen ohi kuljettiin, pitihän siihen kiivetä

Ja tänne piti kiivetä, hieman apua sain. 

Puusta alastuleminen olikin sitten hieman vaikeampaa kuin sinne kiipeäminen. Näin korkeanpaikankammoisena melkeen mahdottomalta tuntui. Mutta alas päästiin ilman palokuntaa, hieman mustelmaisena tosin.

Ruusan kanssa arki on ollut pientä tuhoilua edelleen. Eteisen lattia on kärsinyt melkoisesti, se nyt ei jaksa enää edes järkyttää. Tänään töhöttäessä Ruusa onnistui töytäisemään mun kahvikupin lattialle olkkarin pöydältä. Miniläppärihän, joka oli pöydän alatasolla, siitä sai sitten osansa. Saa nähdä onko mitään tehtävissä. Näppäimistö siinä ei toimi ollenkaan. Täytynee availla joskus ja katsoa voiko sitä putsailla vai onko mennyttä lelua se.

Ulkoilukelit on ollut mahtavat. Rankimpina päivinä Ruusan olen vienyt koirapuistoon riehumaan ja parina päivänä onkin päädytty ihan kunnolla sitten pesulle. Jännä vaikka olisi kuinka kuiva keli niin jotenkin tuo kuraseksi itsensä saa..


Näihin tunnelmiin lienee hyvä lopettaa ja mennä yrittämään kevätkauden viimeistä harkkatyötä väkertämään kasaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti