sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Hetki hiljaiseloa vietetty

Voi ääk, kaikennäköistä on tässä tapahtunut kolmen viikon aikana. Aika on ollut yksinkertaisesti kortilla ja kaikki "ylimääräinen" aika (onko sellaista olemassakaan oikeasti?) on mennyt sosiaalisen elämän parissa. On tullut tutustuttua uusiin ihmisiin ja vietettyä aikaa enempi ystävien seurassa mitä moneen aikaan. Vappukin oli ja meni, hyvin sekin. Kätköillessäkin on tullut vietettyä aikaa PALJON ja tutustutettua uusia ihmisiä kätköilyn saloihin.

Vappu tuli vietettyä melkoisen epäteekkarimaisesti. Ainoat kohokohdat olivat hevosen selkään kiipeäminen, kun koululla järjestettiin sellainen mahdollisuus, wappuradion ohjelma jossa olin mukana sekä itse teekkarikaste jota tuli seurattua hyvällä porukalla kosken toiselta puolen piknikeväin. Vappupäivä sitten vielä huipentui leffalla (Iron Man 3 - 3D). Ei mitään kovin kummoista vapun viettoa, mutta yksi parhaita vappuja kuitenkin.

Puntillakin käynti vähän jäi taka-alalle. Tuli sairastettua n. kuukausi sitten kunnon räkätauti josta seurasi poskiontelontulehdus, siitä toipuessa sitten meni jokunen aika. Toipumisen jälkeen olikin sitten sata rautaa tulessa ja aika loppui kesken. Liikkuminen onkin siis tullut suoritettua lähinnä ulkoilun muodossa.  Ja näin aasinsiltana päästäänkin sitten uusiin kenkiin. Pitkäänhän on tullut mietiskeltyä Barefoot (paljasjalka) -kenkien hankintaa. Nyt kun koira on syönyt lähes kaikki kengät, niin heräsi vielä suurempi kiinnostus. Eilenpä tuli sitten käytyä moiset ostamassa. Amazonista tilasin jonkinmoiset myöskin jo jokunen aika sitten ja odottelen saapuviksi. Eiliset löysin yllättäen lasten hyllystä InterSportista. Hups. Kokohan oli passeli, hinta melkein puolet aikuisten kengistä ja väritkin olivat varsin pirtsakat! Noh, kengäthän on mustat, mutta pohjat valko-pinkit ja kengännauhat myöskin pinkit. En muista koska olisin niin keveästi kävellyt! Senpä kunniaksi tänään tuli käppäiltyäkin n. 10km aamulenkki. Metsäpolun käveleminen muuttui taivaalliseksi kun tuntee selkeästi maaston muodon. Vaelluskengät odottelee siis ensi talvea, hei vaan!


Nyt lienee paras mennä vähentämään univelkoja joita tässä on jonkun verta parin viikon aikana kertynyt. Joten ensi kertaan siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti