sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Viikko vierähti, aika hujahti

Ihan käsittämätöntä miten tämäkin viikko meni näin nopeasti. On tullut huomattua nyt, että kun asiakaspalvelutyötä tekee paljon niin muuttuu paljon epäsosiaalisemmaksi. En jaksa niin paljoa irkata, tsättäillä enkä ainakaan erityisesti järkätä aikaa siihen että näkisi ihmisiä. Kaiken vapaan priorisoi mieluummin koiran kanssa harrastamiseen, liikuntaan, opiskeluun ja ihan vaan rentoutumiseen. Eikä sitä aikaa tunnu tällä hetkellä jäävän ylikään siitä. Tietokoneella pelailu on jäänyt kokonaan. Neulominenkin ikävän vähälle. Ja nyt kun oikeestaan miettii niin ei tää nyt sinänsä haittaakaan. Kivahan tietysti ois kavereita jaksaa joskus nähdä. Mutta eiköhän tää tästä vähän helpotu kun pidemmälle kevättä mennään.

Siitä on jo kaksi viikkoa kun oli kaksi perättäistä vapaapäivää mulla. Ensi viikonloppuna sellainen luksuus on tiedossa. Silloin levätään.

Olen ihan hurahtanut nyt spinningiin. Kävin aiemmin viikolla EasySpinning -tunnilla, jossa käytiin ihan alusta alkaen läpi miten pyörän säädöt tulee pistää kuntoon. Tykästyin siihen sitten melkoisesti ja kävinkin tänään uudestaan spinnailemassa. Tänään tosin oli kestävyyspainotteinen tunti, eli hiki lensi kahta kauheemmin. Siinä kyllä oltiin oman jaksamisen äärirajoilla joissain osiossa. Unohdinpa myös hikipyyhkeen kotiin. VIRHE! Ehdottomasti kyllä jatkossa aion myös käydä, pari kertaa viikossa olisi huippu.

Huomenna Ruusan kanssa mennään ensimmäistä kertaa perustottiskurssille. Ollaan mielestäni ihan hyvin kotona saatu reenattua perusjuttuja. Jos joku olis mulle alunperinkin kertonut että lelu/leikkimispalkkaus voi toimia paremmin joillain, niin oltais säästetty melkoisesti aikaa. Mutta turha sitä näin jälkikäteen on surra. Nyt siis pitkälti mennään vetoleikkipalkkauksella. Johan on koira kunnostautunut käyttäytymään. Kulkee useimmiten vierellä kuin enkeli. Kurssilla päästään hiomaan sitä puolta kun ympärillä on muita koiria.

Mutta näihin tunnelmiin lopeteltava. Aamulla odottaa viideltä herätys ja täytyy pihalla vielä kävästä pikkulenkki. Mukavaa alkavaa viikkoa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti