perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäiskuulumisia

Voihan räkä! Se flunssa sitten lopulta saavutti minutkin. Ainoa useamman päivän vapaa kun oisi vielä ehtinyt ulkoillakin oikeen tuntitolkulla niin tokihan se flunssa iskee. Jännä flunssa siinä mielessä kun kuume ei nouse ollenkaan, alilämmön puolella oikeastaan ollaan oltu viimeset pari päivää. Olo on jokatapauksessa melkosen kammottava ja nokka on niin tukossa että ei ilma sitä kautta kulje melkeinpä olleskaan. Pöh. Suunnitelmissa oli pitkä patikointi eväiden kanssa, joka täytyy nyt unohtaa.

Palaillaan nyt kuitenkin hieman aiemmas viikkoa. On ollut ihan mahtavat kelit tällä viikolla. Ihanaa kun kevät tulee ihan kunnolla. Nyt kun kelit on plussan puolella niin voisi loputkin lumet vaikka mun puolesta sulaa pois.
Tässä parit kuvat keskiviikon aamulenkiltä.Tänään päästin Pepen tänne asuntoon kirmailemaan vapaasti. Ruusan pistin siksi aikaa turvaportin taakse, kun en ehtinyt niin tarkasti vahtimaan ruokaa tehdessä. Pikkasen tarjosin Pepelle maistiaisia salaatista. Sormethan siinä meinasi mennä mukana kun niin hyvin maistui.


Pepe on aivan mahtava pupu! Tosi rohkea kaveri ja loikkii onnellisena jalkoihin kun häntä lähestyy. Jos päälaelta silittelee niin rentoutuu nautiskelemaan eikä enää kiirehdi mihinkään. Ruusasta kun ei satavarma ole, niin kaneja ei oikein voi jatkuvasti pitää asunnossa vapaana kun olen kotona. Varsinkaan jos en pysty ihan jatkuvasti Ruusaa vahtimaan. Kyllähän nuo yhessä pystyvät olemaan näin yleensä. Äkkinäiset liikkeet saattavat vaan laukaista koirassa jonkin moisen riistavietin, pentukin kun vielä on. Riskiä siis ei viitsi ottaa.

Mulla on ollut nyt joulukuun alusta hieman rutiinit hukassa. Siis ihan perus kämpän siistinäpito ja muut tällaset pikkuaskarerutiinit. Tuntuu että vaan oli vaikea aikatauluttaa muuhun elämään mukaan noita kun töitä olikin yhtäkkiä enempi. Tein itselleni listan asioista joita pitäisi tehdä muutama kerta viikossa. Nyt meinaan kämppä näyttää ihan järkyttävältä tällä hetkellä. Koiran leluja on edestakas, lisäksi heinänkorsia on kulkeutunut ympäriinsä ja keittiökin on aika kaaos kun tiskikone odottaa tyhjentämistä ja täyttämistä. Koti kun on edes suhtkoht siisti niin keskittyminenkin on ihan erilaista, pakollisiin kouluhommiin esimerkiksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti