maanantai 25. maaliskuuta 2013

Neulomuksia ja viimeviikko tiivistettynä

Näinpä näin, sainkin kuin sainkin pari pipoa tehtyä tuossa. Toinenhan oli Cthulhupipo joka oli tarkoitus tehdä joululahjaksi, mutta valmistui vasta tuossa jokunen aika sitten. Tosin odottelee vieläkin lankojen päättelyä..Vähän joutui venyttelemään kun jääräpäisenä tein liian pienillä puikoilla. Lisäksi joutui aika rankalla kädellä muokkaamaan mallia ylipäänsä ravelryn ohjeesta. Mutta ihan kiva siitä tuli!
Sitten tein itselleni pipon ihanasta malabrigo worsted langasta. Tämän tosiaan bongasin itselleni pipolangaksi Jyväskylän kynttiläntekoreissulta Titityyssä vieraillessa. Mukava väri ja kivan paksua ja pehmoista lankaa.


Hieman todellisuutta tummempi mutta sävy on aikalailla oikea

Kammon vääristyneet värit. Oikeammat vyyhtikuvassa.

Lisäksi hiljaisina työpäivinä on joskus aikaa neuloskella. Viikonloppuna aamun hiljaisina tunteina aloitin tumput itselleni Novitan Huopasesta. Nämä sainkin valmiiksi sunnuntain aamuvuoron ensimmäisinä tunteina ja aloitin samasta langasta vielä pienemmät tumput päälle. Nämä menee lahjaksi miehen veljentytölle jolle tulee täyteen 3v. Ei oikeastaan hajuakaan miten suuret (tai pienet) 3v tytön kädet on mutta kaipa niistä sopivat tulee. Kunhan ei vaan liian pienet olisi! Malli oli omakeksimä.Viimeviikolla nautittiin Ruusan kanssa jokusesta aamulenkistä iltavuoropäivinä. Kelit olivat aivan priimaa. Käytiinkin tutustumassa Myllyvuoren metikköön ja kävin rustaamassa nimeni kätkön lokikirjaan. Ruusa oli toki onnesta soikeana kun uusi metikkö jota tutkia ja kirmasi edestakaisin.

Ollaan mettässä!

Nätisti istui odottamaan kuvan ottamisen ajaksi :)

Muutoin viimeviikko oli melkoinen kammotus. Vaikka töitä nyt ei tuntiensa puolesta ihan hirveästi ollut, niin parit dedikset painoi päälle niin kovasti että ressiä oli enempi kuin laki salli. Nyt toki jäi se pieni ylikierrosolo päälle mutta kaipa se tästä tasaantuu, toivottavasti viimeistään pääsiäisen vapaina. Urheilu koiran kanssa ulkoilua lukuunottamatta on jäänyt tauolle, samoin syömiset mennyt miten sattuu ja herkkuja on tullut mutusteltua ihan liikaa. Sen taas sitten huomaa yleisessä jaksamisessa. Tällä viikolla olisi tarkoitus taas palata ruotuun että jaksaa keväästäkin nauttia taas!

Pitääpä vielä viimeviikosta mainita sen verta että tein ihan ensimmäistä kertaa elämässäni kaalilaatikkoa. Nyt muistan minkä takia sitä joskus vihasin: se HAJU! Hyväähän se on mutta se haju latistaa fiilistä melkoisesti. Varsinkin kun sekaan pistää lisäksi raejuustoa lautaselle niin aijai!

Hyvää alkanutta viikkoa! Tällä viikolla ehtiää kyllä enempi kirjoitellakin sitten taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti