lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kaunista kevättalvea

Voihan ihanuus mikä keli siellä oli! Vapaapäivästä on nautittu täysin siemauksin. Suunnattiin Ruusan kanssa Suolijärven jäälle ja testailin samalla tuota sykemittariani, jotta mitenkä se toimii ylipäänsä. Alkuun oli vähän vaikea saada mitään lukemaan kellon ruudulle, mutta kun hiki nousi pintaan tuolla tarpoessa niin sai kontaktin iholta ja alkoi näkyä ihan järkevää lukua.

Kuten jo sanoinkin, niin oli aivan mahtava keli. Tallusteltiin vuoron perään jäällä ja metikössä rannan viertä. Muutaman kerran päästin vapaaksikin kun ei ollut ihan lähettyvillä muita. Yllättävän pitkä reissu tuosta tuli käveltyä näköjään. Kaksi tuntia meni aikaa ja kilometrejä kertyi jopa 8,7. Ei yhtään tuntunut niin pitkältä, ei aika eikä matka. Huomenna varmastikin samanmoinen lenkki tiedossa!
Tänään vähän trimmailin ruusan masukarvoja lyhyemmäksi, että neidin vyötärökin näkyisi. Näytti ihan pullerolta kun ei erottanut missä se vatsa oikein menee. Trimmaustaitoja pitää selkeästi vielä hioa, myöskin paremmat välineet lienee paikallaan. Nythän siis keittiön sakset toimivat trimmaussaksina..


Ihme pötkylä koira. Toivottavasti vähän säkää kasvaa vielä ettei ihan rintakehä maata pitkin viistäis.

Nythän tosiaan sitten alettiin raakaruokaa hieman lisäämään. Saa nähdä mitä käy. Eilinen vähä ei ainakaan näyttänyt vaikuttavan mitenkään. Pikkasen uskalsin tänään nostaa määrää. Käytössä siis nyt nappuloiden (Bento Kronen NB Maxi Growth) lisäksi Mustin ja mirrin oma brändi Maukas, ja heidän kana mix ateria. Ruusa ainakin on ihan hulluna tuohon. Myös nappula vaihtuu kun tuo säkki on puolivälissä. Mietinnässä nyt Acanan Puppy Large Breed -sapuska. Nutroa (Puppy Large Breed) saatiin kokeiluun pieni pussukka mustimirristä kun edustaja oli siellä paikalla viimeksi käydessäni. Sekin vaikuttaa ihan kohtuulliselta sapuskalta. Tosin vähän mietityttää kun sisältää riisiä, maissiproteiinia sekä vehnää. Missään ei löydy myöskään äkkiseltään prosentuaalisia määriä mistä energia muodostuu. Mutta kaipa se aikalailla samoissa on kaikissa laadukkaissa kuivaruoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti