maanantai 4. maaliskuuta 2013

Alkaneen viikon autuus

Uskokaapa vaan pois. Maanantai on yksi mun lempparipäivistä. Uusi viikko alkaa, uudet suunnitelmat tulille ja muutenkin uudet fiilikset! Yleensä maanantai on yleinen nurinapäivä, ainakin ikävän paljon sellaista kuulee. Kyllähän siinä omatkin fiilikset latistuu kun kaikki valittaa. Tänään onneksi ei olla törmäilty niihin valittajiin.

Oon varmaan myös perin vinksahtanut näin muutenkin. Olen innoissani tenttiviikosta, vaikken ole pahemmin kerennyt lueskellakaan. Jotenkin vaan silti sellainen olo että ei ihan pohjatuloksia käydä hakemassa. Kiukulla läpi ja sitä rataa. Tokihan nää on molemmat tentit välikokeita, että kerkee vielä pelastaa itsensä jos ei ihan putkeen menekään, osallistumalla sitten tenttiin sitten keväämmällä. Tietysti nyt luen mitä tässä vielä ehtii.

Tänään kaupoilla käydessä ostin raakasuklaata kokeiluun. Samoin ostin cashewlevitettä. Ihan naturellina, ei siis suolaa eikä sokeria. Täytyy varmaan googlailla mihin kaikkeen tota raakasuklaata oikeen voikaan tunkea. Jauhetta siis on.


Ootteko kuullut muuten HIITistiä? Tulee siis sanoista high intensity interval training. Kokeilin tossa yhtä suht helppoa dailyhiitin reeniä, kaks kertaa läpi. Ei elämä. Tommosta kun hinkkaa muutamana päivänä viikossa, alkuun vaikka vaan sen vartin, niin johan kestävyyskunto nousee. Mä kun luulin että mulla kohtuullisen hyvä kunto olis ollut niin tuo romutti sen luulon kyllä täysin. Jalat suorastaan vapisi. Haastan testaamaan vaikkapa tätä

Ja koiranruoka-asioissa otin askeleen etiäpäin. Kokeiluun lähti nyt Maukas Juniori -ateria. Ruusalle näytin pötkylää niin sehän olisi vetänyt sen mielellään jäisenä muoveineen, kovasti innostu. Nyt pistin pienen ilta-annoksen sitä sulamaan niin kyttää (eli nukkuu) tuolla pöydän ääressä jossa kuppi on.


Ja jottei makkara jää viimeiseksi kuvaksi niin vielä tässä pieni tiiviste Ruusan kasvuvauhdista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti