lauantai 16. helmikuuta 2013

Mätsärisählinkiä ja uudet farkut

Mätsäri ei ihan mennyt mallikkaasti, mutta ei se mitään. Tulipahan kokeiltua ja saatua vähän jotain kuvaa millasta meininkiä tuo on. Mulla kun siis ei ollut minkäännäköistä kuvaa oikein edes mitä tuo on. Ruusalla vähän keitti yli kun koiria oli niin paljon. Lisäksi paikka oli liiankin tuttu. Ruusa on käynyt tuolla Mustissa ja mirrissä muiden pentujen kanssa leikkimässä. Tietysti yhdisti sinne menon leikkiin. Ja koiria kun oli kymmeniä siellä muutenkin.. Kehässä kun olisi pitänyt seistä niin käytiin makuulteen nuuskimaan jalkojen alla olevaa mattoa, jota muut koirat oli kerenneet jo talloa. Sama kun tuli juosta edestakaisin. Juostiin kyllä vierellä mutta nenä maassa. Suorastaan nappiin siis meni! Mutta tästä on matka enää ylöspäin, paljon kontaktireeniä ja malttiharjoituksia. Eiköhän tuosta ihan hyvä koira tule vielä tuollakin saralla.

Tässä on jo katseltu PETO-kursseja keväälle. Harmittavaa kun ovat melkein kaikki jossain jumalan selän takana, autoa kun ei ole. Vaikeutta tuo myös epäsäännölliset työvuorot. Ei millään voi tietää onko neljän viikon päästä iltavuoro kurssipäivänä vai ei. Riskillä aion kyllä ilmoittautua, jos menee mönkään niin sitten menee. Bussillä pääsee noista yhteen ainakin melko kätevästi ettei pitäisi kulkemisen olla ongelma.

Nyt olisi tarkoitus ottaa viikonlopusta taas ilo irti. Eli pitkää lenkkiä koiruuden kanssa ja sitä rataa. Jospa kätkö tai parikin löytyisi. Käytiinkin tuossa viikko sitten ottamassa yksi premium mysti kun suht läheltä löytyi. Oli kyllä melkoisen mukavaa taas pitkästä aikaa saada kirjoittaa nimi logikirjaan. Huomenna sitten salille alakropan reeniin ja venytys ja rentoutus -tunnille.

Sitten ihan ennenkuulumatonta asiaa, minulta siis. Ostin eilen farkut! Edellisethän tosiaan ei pysy enää jalassa. Varsin mukavat jalassa, istuukin kohtuullisen hyvin. Mukavaa stretchiä ovat vieläpä. Otinpa ihan kuvankin kun kerrankin jaksoin itseäni peilistä katsoa.


Huippua puhelinlaatua, pimeessä ja käsikin tais vähän täristä. Takana myös varsin mukava kaaos. Sokokselta löytyi alesta pari vyötäkin, mutta huomasin kotona että toisesta on kadonnut vyön nuppi, joten ei pysy kiinni. Täytyy varmaan kävästä viikolla näyttämässä. Oli alessa joten en sitten tiedä onko niillä jotain palautusoikeutta/vaihto-oikeutta..? Tänään voisi ihan vain UFFilla kävästä katsomassa oisko jotain kivoja paitoja siellä. Suurin osa tosiaan nykyään roikkuu. Kuvassa olevat paita ja toppi ovat niitä harvoja jotka vielä edes jotenkin istuvat.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti