sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kyykkätunnelmia

Taas oli se aika vuodesta kun pääsi kisaamaan maailmanmestaruustasolla - siis Akateemisen Kyykän MM-kisoissa. Varsin hauskaa oli, vaikkei taaskaan jatkoon päästy. Paremmin kuitenkin pelattiin kuin viimevuonna. Kannustamassa meitä oli poikien joukkueen lisäksi muutama muukin kaveri.

Ja siitä tähtäyslinja!

Tästähän perinteiseen tapaan matka jatkuikin sitten pulkkamäkeen. Ruusan otin mukaan siinä vaiheessa kun kyykkä-pelit meidän osalta oli pelattu. Näyttämönpuistoon lähdettiin siis mäkeä laskemaan. Mukaan seurueeseen oli eksynyt myös eräs vastajoukkuetta kannustanut mieshenkilö. Pulkkamäen jälkeen suurin osa porukasta jatkoi erään poikien joukkueessa pelanneen luokse. Minä lähdin kotiin ja menin aikaisin nukkumaan.

Sitten vähän muuta. Salireenit on lähtenyt käyntiin melkoisen hyvin. Perjantain alakropan treeni meni ainakin perille. Eilen hieman poltteli kyykkäpeleissä pakaroita ja reisiä. Tänään en sitten meinannut päästä sängystä edes ylös. Tulee näköjään jälkijunassa tuo pahin lihassärky. Eilen myös annoin itselleni kahden viikon tiukan ruokavalion jälkeen karkkipäivän. Pieni pussi karkkia meni, mutta muuten aikalailla oli normaalit syömiset.

Jotenkin kierolla tavalla on alkanut nauttia ruoanlaitosta kun on niin yksinkertaisia ruokia mitä pistää ja varioida. Ei tarvitse hirvittävästi miettiä mitä sitä tekisi, kunhan vaan tekee ja vaihtelee. Samalla tulee syötyä terveellisesti. Lempikasvis on ehdottomasti tomaatti ja sitä kyllä ruoasta löytyy aina. Proteiinit tulee aika pitkälti joko kanasta tai naudan paistijauhelihasta sekä raejuustosta. Hiilarit Realista tai pastasta, ja jos oikein innostuu niin riisistä. Tältä näytti päivällinen.


Tämän jälkeen ei myöskään ole tiedossa ruokakuvia hetkeen kun mitään uutta ja hienoa en jaksa keksiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti