torstai 28. helmikuuta 2013

Kiirusta viikkoa

Viikko on mennyt melkoisessa pimennossa, jollain autopilotilla on suunnattu eteenpäin. Kuuden viikon työputki takana, edessä yksi vapaapäivä. Silti tässä on selvitty pitkästä työviikosta, ihan jopa positiivisin mielin. Kouluhommia roikkuu, mutta tässä niitä nyt sitten koitetaan hoitaa läjään. Ensi viikko on huomattavasti helpompi sitten töiden osalta. Tenttejä tosin pari pitäisi hoitaa.

Koiran kennelyskä, tai mikä lie pikkulenssu, meni ohi yhtä nopeasti kuin tulikin. Silti tässä nyt vielä suht rauhakseen on otettu ja vältetään vielä reilu viikon verran muita koiria ettei vahingossakaan tartuteta. Käytiin kylläkin vähän testailemassa uutta jälkiliinaa ja vähän reenailemassa luoksetuloja jäällä. Eipä ihan taas tajunnut että siellähän tosiaan hieman märkä oli kun plussalla oli kelit. Noh, onneksi oli joku kävelyura tallattu niin tiiviiksi että ei ihan upottanut.


Tässä juuri lueskelin blogeja jotka jääneet tuossa parilta päivältä lukematta. Ai jestas että hyvää asiaa ollut taas. Tässä ehkä melkosen kattavasti asiaa toksiineista mitä tulee joistain ruuista, astioista, asioista mitä ei ole tullut ajateltuakaan. Itsehän pyrin pääasiassa syömään puhdasta mahdollisimman vähän käsiteltyä ruokaa. Tietysti näitä poikkeuksia aina välillä tulee mutta pääasiassa pysyn siinä puhtaassa ruuassa. Eipä nyt ihan tule mieleenkään koska viimeksi on tullut syötyä esim. marinoitua lihaa. Enpä minäkään pulmunen ole, söin karkkia mm. tuossa äskön joka nyt ei melkeenpä muuta ookaan kun lisäaineita. Tuo on se heikkous mitä antaa itelleen aina herkkupäivänä. Eihän siitä edes hyvä olo tule, silti jotenkin vaan himoitsee sillointällöin.

Tuli myös lueskeltua hyvä kirjoitus siitä miten omaan onnellisuuteensa voi vaikuttaa. Suurin osahan ketutuksista on omien korvien välissä. Muistakaapa siis olla positiivisia. Joskus tuntuu vaikealta, mutta kyllä se pidemmän päälle kannattaa vaan!

Taidan nyt illan ratoksi vielä kiskaista pienen kotireenin ja kömpiä nukkumaan kokonaiset yöunet. Kokonaiset yöunet on viimesen kahden viikon aikana olleet vaan unelma..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti