tiistai 12. helmikuuta 2013

Kiirettä pitää

Tässä ruoan valmistumista odottaessa ajattelin hieman kirjoitella kun en muutakaan keksi/jaksa. Normaalisti suhtaudun maanantaihin kuten mihin tahansa viikon päivään. En pidä sitä huonompana kuin mitään muutakaan päivää. Eilinen kyllä olkoon poikkeus. Oli niin maanantai kuin vain voi olla, negatiivisessa merkityksessä. Bussi jolla oli tarkoitus mennä töihin, ei tullutkaan. Olin siis myöhässä. Töissä kohdalle osui ehkä koko työhistorian kiukkuisimmat asiakkaat. Töissä muutakin säätöä oli työpisteen kanssa.

Nämä täysmittaiset iltavuorot ei oikein sovi minun vuorokausirytmiini. Aamulla ei raaski kovin aikaisin herätä että jaksaa pysyä hereillä töissä. Sitten taas ennen töitä ei juurikaan ehdi tehdä kummempia. Koiran ulkoiluttaa ja ruoan tehdä ja pakata eväät. Tarkoitus oli eilen jo mennä salille ennen töitä, tänäänkin. Vaan ei vaan tunnu ehtiävän. Ja jos ehtiäisikin niin kiire tulisi joka tapauksessa. Opiskellakin täytyisi, ei vain oikein tunnu siihenkään olevan aikaa niin paljon kuin haluaisi.

Valituksen jälkeen iloisempiin asioihin. Ruusan kanssa ilmoittauduttiin parille Tokon yksittäistunnille jotka sopivat työaikatauluun. Harmiksemme näiden tuntien päivä vaihtuu helmikuun jälkeen joten jäänee sen jälkeen toistaiseksi taas. Mutta otetaanpa näistä parista kerrasta ainakin ilo irti!

Lisäksi ilmoittauduttiin "mätsäriin" joka järjestetään Hervannan Mustissa ja Mirrissä tulevana lauantaina. Hiukan jännittää kun Ruusa tuntuu aina sekoavan onnesta kun astellaan Mustimirrin ovesta sisään, että kuinka jaksaa siellä sitten keskittyä. Onneksi kyse nyt ei kuitenkaan kovin vakavasta mittelöstä ole, kokemusta ollaan menossa kartuttamaan lähinnä. Kyllähän tuo nyt useimmiten tuntuu pystyvän keskittymään, varsinkin jos namit kaivaa esille motivaattoriksi.

Kätköilyt on myöskin tässä kiireessä jääneet hieman taka-alalle. Kuitenkin eräs Premium Member -kätkö tuli tuossa sunnuntaista haettua. Viikon myöhässä siis saatiin 55 kätkön rajapyykki saavutettua. 

Tänään otan iltavuoroon neulomukset mukaan ja toivon että olisi melko hiljainen ilta. Saisi mahdollisesti viimeinkin tehtyä JOULULAHJApipon loppuun. Köh. Omastakaan piposta ei enää kovin paljoa olisi jäljellä. Mutta eiköhän ne tästä edisty.


1 kommentti:

  1. Jotenkin kuulostaa erittäin tutulta. Paitsi nuo koirajutut kun ei koiraa vielä ole :/ Mutta muuten kyllä.

    Jaksamista siis toivottelen!

    -Lilli-

    VastaaPoista