tiistai 19. helmikuuta 2013

Jos pää olisi irtonainen, niin..

On kyllä ihan järkyttävän noloa myöhästyä töistä vain sen takia ettei lahopäänä muistanut ladata bussikorttia eilen. Teoriassa olisi pitänyt kylläkin ehtiä bussilla jolla menin, mutta sekin oli myöhässä. Omaan piikkiin tämä nyt silti meni, turha bussia syyttää.

Jokunen yö on nyt mennyt melkosen huonosti nukkuessa. Niska on ollut melkoisen jumissa viikon verta ja yölläkin olen kipuun heräillyt. Liikkuvuus on kuitenkin normaali etten ole tarpeelliseksi nähnyt mitään kummempaa kuin venyttely. Lisäksi eläintarha on hieman valvottanut. Toissayönä heräsin siihen, että kanit hyppelivät mun päällä ja sängyllä ja viimeyönä kun uusi tulokas Surku alkoi mellastaa juoksupyössä. Mukavasti hakkasi dunan seinää juoksupyörä. Pistin vessapaperirullaa pätkän väliin mutta eipä se paljoa auttanut sekään. Kyllä sitä sitten ennenpitkää sammahti paukkeesta huolimatta.

Ilmoittauduttiin Ruusan kanssa Pirkanmaan Noutajakoirayhdistyksen peto-kurssille (perustottelevaisuudesta lyhenne). Resurssien puitteissa kuulema työvuorotkin koitellaan järkätä että päästäisiin joka kerralle. Tänään olisi pitkästä aikaa tokon yksittäistunti. Tarkoitus olisi hioa luoksetuloa. Se on meillä kyllä ihan retuperällä, ihan hävettää. Tietty uhmalla osansa varmaan tässäkin asiassa. Joskus tuntuu että Ruusa haluaisi tehdä ihan päinvastoin kuin käsketään. Namit on hieman menettäneet tehoansa koulutusmielessä ja nyt niiden lisäksi kulkee lenkeillä mukana köysilelu. Vaihto myös toisiin nameihin hieman auttoi, muttei kuitenkaan motivoi samaan malliin kuin lelu. Kotona paras aika reenata mitään on juuri ennen ruokaa. Isoa tohellustahan se tuntuu olevan mutta kyllä se koira tekee lopulta mitä pyydetään kunyan ei periksi anneta. Näyttelyseisomista ollaan reenailtu nyt muutama päivä ennen ruokaa.

Sitten vähän vielä liikunta-asiaa. Salille en eilen selvinnyt jäätävän vatsakivun takia. Luulin että vatsatautia olisi pukannut mutta meni panadolin avulla iltaa kohden ohi. Ähisin sitten vielä illasta jumppakuminauhan kanssa ja ilman pienen kotireenin. Kumpparilla tuli tehtyä kyykyt, sjmave, yhden jalan prässi (tää nyt oli omakeksimä juttu), hauiskäännöt, kulmasoutu sekä vipunosto. Lisäksi vatsarutistukset ja punnerrukset (kevennetyt)  ilman apuvälineitä. Mukava kotireeniväline kyllä tuo kuminauha. Vastusta kun voi säätää melkoisen simppelisti. Ehkä joskus uskallan ottaa kuvia miten monikäyttöinen tuo onkaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti