sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Eläintarha kasvaa vaan

Näinpä taas viikko saatu päätökseen kunnialla, tai ainakin melkein. Salille ei ole ihan tarpeeksi usein tullut mentyä, mutta turha sitä nyt jälkikäteen surkutella. Lenkkiä nyt sitten ja varmaan kotona jotain pientä reeniä kehittelen siivouksen päätteeksi, jonka jälkeen sitten saunan lämpöön. Jumppakuminauha on melko monipuolinen kotireeniapu. Löytyy myös jumppapallokin, joka useimmiten lähinnä lisäistuimena toimii.

Ja kuten otsikkokin kertoo, niin talouden eläinluku kasvoi taas yhdellä. Tällä kertaa tuli pieni talvikkopoika Surku rikastuttamaan arkea.

Surku kurkkii varovaisesti kuljetuslaatikostaan kun avaan kantta

Surku on 4kk vanha ja tulee eräältä tutun siskolta. Surku kun oli myyty heille tyttönä. Ensivaikutelmaltaan Surku vaikutti melkoisen ujolta, mutta annetaan pari päivää rauhassa tottua hajuihin niin eiköhän se siitä rohkaistu. Surkun nimi tulee kuulema muumeista. Surku oli hieman extempore -tulokas nyt. Eilen kysyttiin että tahdoinkos talvikon. Ismo, roborovski-kääpiöhamsteri, joka Pepen kanssa samaan aikaan kun tuli, kuolikin aika pian ja minulle jäi sitten kaikki tarvikkeet turhana seisomaan ja mietiskelin mitä niille tekisi. 

Sitten vielä vähän muuta. Kekkasin Instagramin hauskuuden tuossa vähän aika sitten. Tykkään kun kuvien värimaailmaa saa muutettua ja vähän efektiinkin voi vaikuttaa. Mukava uusi (tai jo vanha) tapa pistää kuvia jakoon. Instagramin profiililla voikin pitää jonkinlaista "kuvapäiväkirjaa". Sopii mulle, aina kun ei keksi sanottavaa. Lopuksi parit kuvat vielä sunnuntailta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti