tiistai 15. tammikuuta 2013

Kätköily koukuttaa

Näin sitä tässä vaan yökukutaan. Viikko lähti vähän ontuen käyntiin. Aamulla nukuin pommiin töistä ja töissä sitten myöhemmin tajusinkin olevani sairaana. Kurkku olikin ollut jo jokusen päivän melko karhea ja vähän kipeäkin ja nyt sitten ollaan hetki flunssasaikulla parantelemassa.

Olen innostunut tässä ratkomaan mystejä, joka on arvoituksellinen geokätkötyyppi. Mysti on siis jonkinlainen arvoitus ja kun arvoituksen ratkaisee, saa oikeat koordinaatit jossa kätkö on. Moni mysti on ratkennut siis, vaan nyt seuraavaksi pitäisi löytääkin. Saikku siis vielä ratkotaan ja kun flunssa hellittää niin lähetään purnukoiden perään. Ruusa on ollut monesti kätköreissuilla mukana, vaan ei oikein malta aina odottaa kun ihmiset etsii purnukkaa. Useinhan tosin on sellainen ihana tilanne että voi päästää metikköön vapaaksi kun itse etsii purnukkaa. Vaan ikävä kyllä aina tämä ei ole mahdollista.

Cthulhu-pipo alkaa olla loppumetreillä. Sen kun tässä saisi valmiiksi niin saisi aloitettua oman pipon ja tumput veljelle, Hieman muokkasin ohjetta omalle käsialalleni sopivammaksi. Pipon alareunaan tein pidemmän "reunakuvion". Luultavasti pipolle täytyy vielä tehdä lisää pituutta loppukavennuksissakin.


Pitääpä tässä myös ihan ylpeänä mainita että tein elämäni ensimmäisen nakkisopan aivan itse! Naurakaa pois. Harvemmin keittoruokia tulee edes ajateltua, joten tämä oli melkoisen suuri saavutus. Minun nakkisoppaani vaan ei peruna kuulu. Olikin kyllä yllättävän helppo ruoka, varmasti jatkossakin valmistuu.

Mutta tämä yökukkuja taitaa kuitata tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti