torstai 26. heinäkuuta 2012

Mökkeilyä ja uudet sukat tulille!

Vihdoinkin pääsin mökille tänäkin kesänä, meinasi pelottaa että jääkö kokonaan mökkireissu väliin. Nyt lopulta sitten luvattiin hyviä kelejä. Johan sitä siis auringossa tänään pääsi makoilemaan, huomenna vähän lisää ja sitten illalla takaisin kotiin. Kaneillekin hoitui vahti, ei tarvinut retuuttaa mukana. Tässä pikkasen näkymiä mökin pihasta


Hyttysiäkin täällä on kun yhtään astuu tuonne metsän puolelle. Eilen kiersin pikkulenkin tätini ja hänen koiriensa kanssa, toki sandaaleilla että varmasti oli hyvä syötti hyttysille. On jalkapöydät melko täynnä poukamia.

Kaksi kaunista noutajaahan täällä tosiaan on. Vielä pärstäkuvat kummastakin. Vanhempi, Osku 10v, ylimmäisessä ja nuorempi, Bono 2v, alemmassa.Mökillelähdön kunniaksi myös aloitin uudet sukat. Päädyinkin nyt A. Cookien Rick -sukkiin. Tällä hetkellä kaduttaa. Kuitenkin niin itsepäinen olen etten varmasti pura ja teen loppuun nuo, vaikka vuoden veisi. Hidas kuvio, ja silmukoita pitää looppauspaikassa siirrellä jatkuvasti kavennusten ja lisäysten takia. Alku nyt ei kovin kummoselta näytä. Kuviota (4 kerroksen sarja) tehty yhteensä 8 kerrosta. Kyllä se siitä alkaa hahmottua kunhan pituutta tulee lisää.
Kuvan väri on ihan väärä, joskus oikeassa valossa otan sitten kunnon kuvan. Lanka siis Cascade Heritage Sock, värinä petrooli. puikot 2,00mm 120cm pyöröt. Molemmat sukat siis tässä neuloutuu samaan aikaan. Lisähaastetta tuo se, että sukat ovat toistensa peilikuvat, eli kumpikin sukka neulotaan "omalla" kaaviollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti