keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

KYH jäi elämäntilanteen muuttuessa

Ja niinhän siinä sitten kävi että KYH jäi viisi aloitusta liian vajaaksi. Osan jopa aloituksista purin sitten kun huomasin ettei enää ehdi. Ei se kuitenkaan mitään, näitä jo alotettuja töitä viedään kuitenkin loppuun omaa tahtia.

Muutto uuteen asuntoon on lähes valmis. Huomenissa (teknisesti ottaen siis tänään) kuitenkin viimeiset tavarat olisi tarkotus omalta osaltani saada pois vanhasta asunnosta uuteen. Uudesta asunnosta kodin tekeminen onkin sitten vähän toinen juttu. Alkaa tämä näyttää minun kodiltani pikkuhiljaa, mutta ajatukset ei ihan ole vielä sillä tasolla. Jotain tuntuu puuttuvan. Kyllähän tämä eron tuoma tyhjä tila täyttyy aikanaan, sitä siis odotellessa.

Äidin kanssa käytiin Ideaparkissa ostoksilla reilu viikko sitten. Tuli sitten käytyä Eurokankaassa ja mukaanhan sieltä lähti sitten uudet keittiön verhot (tai siis kankaat).
Kurkkasin tuossa tunti sitten ulos ja näytti tältä. Aivan mieletön näkymä täältä asunnosta kyllä.


Kanit alkaa tottua uuteen asuntoon. Toinen tosin ei uskalla tulla vielä makkarista ulos mutta eiköhän tuo tuosta rohkaistu viikon parin sisään kun näkee toisen loikkivan ympäri asuntoa. Ensimmäinen yö meni ihan överiksi kaneille, molemmat kävi ylikierroksilla ja lopulta oli vaan pakko lukita häkkiin jotta itse sai ne pari tuntia edes nukuttua. Nyt yöt ovat olleet vaihtelevia sen suhteen. Parhaiten olen unta saanut kun kanit ovat olleet vapaalla jalalla makkarissa. Olkoon nyt siis näin öisinkin.

Nyt täytynee mennä itsekin nukkumaan, herätys olisi viiden tunnin päästä. Työhaastattelu aamusta edessä jota innolla odotan. Tämän tunnemylläkän ja muun ohella tuntuu vaan kovin hankalalta päästä edes sänkyyn asti. Tiedän tosin nukahtavani heti kun pään tyynyyn saa. Joten hyvät yöt siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti