keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Angeet, tiskirätti ja patalaput

Noh! Vihdoinhan valmistui nekin sukat! Uutta niissä oli tuo "Kitchener Stitch" -päättely. Onneksi youtube taas pelasti muutaman kirosanan saattelemana.

Seuraavat sukat ovat vielä pohdinnan alla, mutta samasta A. Cookien kirjasta sukkamalli nimeltä Rick houkuttelisi. Täytyy varmaan ottaa mukaan mökille langat ja puikot.

Huomasinpa tuossa etten ole yhtä pikkusta virkkaustyötä raportoinut! Tai itseasiassa kahta.
Ensimmäinen on virkattu tiskirätti bambulangasta (hjertegarnin bamboo blen). Virkkauksenhan opettelin tässä vasta jokunen aika sitten ja tähän malliin ihastuin. Saa nähdä päätyykö ikinä omaan käyttöön asti. Mallihan siis oli Snapdragon Washcloth
Väri hiukan vääristyy, tais olla oranssit verhot ikkunan edessä että juuri sopivasti heijastui tuohon se väri!
Tuossa muuttoa ennen tein myös pari patalappua, kun ei minulla sellaisia ollut. Lankana Kauhavan kangasaitan Melli -lanka joka lojui lankalaatikossani useamman vuoden.

Eilen taas tuli kätköiltyä hyvän seuran kanssa. Kolmesta kätköstä löytyi yksi. Ensimmäisestä kätköstä jäi muistona koirankakan haju kenkiin, kätköähän ei löydetty. Toinen löytämätön oli Ruskontien maankaatopaikan lähellä oleva. Ei vaan löytynyt millään. Sen sijaan hyttyset söivät melkein hengiltä. Kolmas kätkö oli Hermiassa, lähellä nokian parkkipaikkoja. Onneksi sentään löytyi, olisi saattanut hieman itkettää mennä tyhjin käsin kotiin parin tunnin rämpimisen jälkeen.

Tänään käypi tieni kohti mökkiä. Pakkausta tässä juuri aloittelen. Parin päivän irtautumisreissu tekee varmasti hyvää. Saapahan nukkua kunnolla. Toivottavasti aurinkokin paistaisi sen verta että vähän väriä saisi. Talviturkkikin varmasti lähtee viimeinkin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti