lauantai 9. kesäkuuta 2012

KYH edistyy, vai edistyykö?

Noniin, muutama päivä jo mennyt taas. Kolme työtä jäljessä olen tällä hetkellä, ideoita kun ei ihan liikaa tunnu olevan. KYH-lista jatkuu kuitenkin näin:

4. Kukkapöytäliina (virkkaus)
5. Matto (virkkaus)
6. Lasinaluset (virkkaus)

En ole virkannut kymmeneen vuoteen ollenkaan. Nyt oli vähän uudestaanopettelua nämä. Noita kukkapöytäliinan kukkasia on kiva näpertää aina välissä silloin tällöin. 19 vaadittaisiin siihen mitä ajattelin itse. Näitä voisi pistää koristeeksi myös muualle.


Lasinaluset vaikutti kivalta pikkuprojektilta, näitä jos neljä väkertäisi yhtenä KYHinä niin voisi olla ihan ok. Soman värisiä mutta tulee kyllä hieman liian pieniä mun käyttööni.


Matto lähti ihan hetken mielijohteesta. Olen äidiltä saanut pitkän kapean pätkän jotain puuvillakangasta, joka on kai ollut verhona. Ensin tietysti käytin aikaa kankaiden repimiseen tähän tyyliin


 Saksilla aina antoi alun kun suunta vaihtui niin onnistui hyvin.


Tältä siis näyttää aloitettu matto. Suikaleet ovat noin 1,5cm leveitä.


Kaneille tätä mattoa ajattelin alunperinkin alkaa tehdä. Selkeästi sai hyväksynnän kun kelpaisi makuualustaan 10cm pitkänäkin jo!


Siinä se Hemmo pöyköttää matonsuikaleen päällä onnellisesti. Hyvä motivaattori saada matto siis valmiiksi pian.

Nyt on taas kunnon ideapula. Sukkalankoja toki olisi, mutta malli pitäisi päättää vaan.

Viikon päästä alkaa muuttotouhut uuteen asuntoon. Jotain sisustusjuttuja voisi olla kiva tehdä mutta vielä vähän hakusessa että mitä. Ompelukonekin seisoo tuolla kankaiden kanssa odottamassa. Olisi tarkoitus tehdä joko kaitaliina tai tabletteja. Mahdollisesti tummempi päätyisi pöytäliinaksi. Vaan jää nähtäväksi mitä keksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti