perjantai 1. kesäkuuta 2012

Korunäpertelyä

Aikaa on päässyt hieman kulumaan. Oli kaikenmoista alkukevään puuhaa, ja sitten tulikin jo kesä ja pääsykokeet oli ja meni. Nyt iloisesti stressittömänä sain näperreltyä pitkästä aikaa uutta. Löysin halvalla FB:n eräästä käsityömyyntiryhmästä pari kirjaa.


Neulemallit -kirjaa olinkin jo alkuvuodesta selaillut kirjakaupassa. Tämä korukirja sensijaan on aivan uusi tuttavuus, ja ihan ensimmäinen korukirja jonka omistan! Heti sieltä muutama idea tulikin. Ensimmäiseen yksinkertaiseen ideaani löytyi jopa tarvikkeetkin. Tajusinpa myös lopulta lukitushelmien oikean tarkoituksen. Tiimarista löysin jokunen päivä sitten uudenlaisia turkooseja lasihelmiä joita nyt sitten käytin tässä.

Ylempänä riipus, alempana korvakorujen killuttimet. Korvakorulukkoja pitää ostaa että saan näistä valmiit.
Tarvikkeina siis koruvaijeri, lukitushelmet sekä turkooseja lasihelmiä. Mieli tekisi Sinelliin Ideaparkiin ostoksille mutta pitää katsella jos jostain kyydin saisi. Turhan paljon vie aikaa busseilu pelkkien helmien takia.

Neulepuikoilla lepää edelleen muutama kuukausi sitten aloittamani Angeet. Kyllä niitäkin tässä lähipäivinä taas jatkan sitten. Kesätöitä kun ei näy niin aikaa taitaa olla vähän liiaksikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti