keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kauluri ja kaksi keskeneräistä valmiiksi

Eilen oli ihan tehoilta neulomisen suhteen. Sain parisen viikkoa sitten aloittamani lyhyet koiranputkisukat valmiiksi. Vähän väsähdin kuvion neulomiseen lopulta vaikka jälki olikin kyllä neulomisen arvoista. Nätit tuli. Lankahan oli siis Novitan Nalle, värinä kanerva. 3mm pyöröillä neuloin nämä menemään.


Lisäksi parisen kuukautta kesken ollut kasvopyyhe valmistui lopulta. Turhaan roikkui sekin tuolla viimesiä kerroksia odottamassa.. Lankana oli Hjertegarnin Blend Bamboo. Ihanan pehmoista on kyllä tuo. Vielä löytyy yksi kerä samaa lankaa ja pari Idenan paksumpaa bambulankakerää josta aattelin samantyyppisiä pikkuneulomuksia tehdä.

Viimeisenä sitten illalla vielä aloitin kaulurin teon. Sen teki paksusta BBB filatin Tania -langasta nopeasti. Mallina oli yksinkertainen ohje, jota muokkasin niin ettei erikseen tarvinut ommella päätyjä yhteen. Tein siis pyöröillä pelkkää tuubia. Lanka oli ohuempaa kuin ohjeen, samoin puikot valitsin langan mukaan (7mm pyöröt). Tein siis isommalla ohjeella, ja silti kaulurista tuli mukavan istuva, niinkuin oli tarkoituskin.


Tänään sitten aloittelin aamusta Express Lane- sukkia, joiden yksinkertaista mallia olin jo jonkin aikaa ihaillut. Lankana on aikaisemmin ostamani Cascaden Heritage. Tuli myös ensimmäistä kertaa kokeiltua sukkien tekemistä aloittamalla varpaista. Apua aloittamiseen sain youtubesta. En siis aloittanut kuten ohjeessa oli neuvottu (vaikutti ihmeellisen monimutkaiselta) vaan käytin paljon yksinkertaisempaa varvasaloitusta. Pääsipä jopa tekemäni silmukkamerkit käyttöön ensimmäistä kertaa!


Loppuun vielä hieman erilainen kuva. Toinen kaneistamme on innostunut parvekkeen lumesta ja välillä päästän sen sinne telmimään. Lumen syönti varsinkin on huippukivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti