lauantai 25. helmikuuta 2012

2 socks 1 circular needleVihdoin eilen sain valmiiksi tehtyä aiemmin aloittamani express lane -sukat! Toki päätyivät samantien jalkaan. Alkaa jo mummon n. 10v sitten tekemistä haitarisukista kärki kulua niin nyt on uudet ohuet lempisukat sitten käytössä.


Malli: Express Lane
Sukkien lanka: Cascade Heritage Sock
Puikot: 2mm 120cm pyöröt (knitpro)

Tuli tuossa viikko sitten lauantaina käytyä myös lankaideassa ostamassa lisää sukkalankoja. Tulihan tuo sukkakirjakin postissa ennen sitä. Tarkoituksena oli käydä hakemassa pari vyyhtiä Cascaden Heritagea, niin ihana se oli neuloa. Tarttuipa sieltä ihan vahingossa mukaan myös Zauberball, värinä Burnt Almond. Väri oli niin ihana etten vaan voinut vastustaa kun kerä sieltä korista selkeästi huuteli nimeäni..


Kuva ehkä vähän huono, mutta liukuvärjätyn langan väri vaihtelee vaaleahkon oranssista fuksiaan. Tästä sitten aloinkin tehdä ensimmäisiä sukkiani Sock Innovation -kirjasta. Mallin nimi Angee. Tein alun molemmista sukista erillisillä pyöröpuikoilla, mutta aloituskuvioiden jälkeen siirsin sukat samalle pyöröille ja ajattelin alkaa testaamaan omien hermojeni rajoja. Alkuun parit voimasanat lentelivät, mutta nyt alan päästä jyvälle tästä kahen sukan samanaikaisesta neulomisesta. Tältä nyt näyttää alku.


Silmukkamerkki on viimeisen sukanreunuksen toiseksiviimeisen silmukan jälkeen muistuttamassa seuraavan rivin alkamisesta. Ihan hyvältä näyttää tähän asti. Langat meinaa hieman kiertyä toisiinsa, tälle joku ratkaisu olisi vielä keksittävä. Mielessäni kehittelin jo pientä käsityöpussukkaa jonka sisällä olisi kaksi lokeroa kahdelle kerälle tai muuta vastaavaa. Saa nähdä koska iskee inspiraatio sitten lopullisesti (tai menee hermo lankojen pyörittelyyn).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti