lauantai 28. tammikuuta 2012

Ostoksia ja viimeinkin jotain valmista

Tänään tuli äidin kanssa käytyä lankamaailmassa tutkimassa lankoja pipoa varten, jonka hänelle lupasin tehdä. Oli yllättävän vaikea löytää sopivaa lankaa. Lopulta sitten löytyikin vähän erilainen lanka, lanka joka oli puoliksi villaa ja puoliksi tenceliä. Tuntui mukavan pehmoselta ja hauskasti pikkaisen kiilsikin. Tällaista siis tarttui parisen vyyhtiä mukaan.

Salama tekee nuo aivan valkoiseksi mutta vaaleanharmaata ovat kylläkin.

Tuli myös ostettua vähän lisää KnitPron pyöröpäitä. Nyt on aika hyvä valikoima noita yleisimpiä. Mukaan lähti myös yksi 100cm kaapelikin. Tältä näyttää mun KnitPro-kokoelmani nyt
Kuvassa siis kaapelit 80cm ja 100cm, kärjet kokoa 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 7mm ja 10mm.

Keskeneräisten sukkienkin sukkapuikot vaihtuivat näiden ostosten myötä pyöröihin. Luojan kiitos, ei enää tippuvia puikkoja!

Oli kyllä jälkikin paljon tasaisempaa pyöröjen ansiosta.

Sainpa nämä sukat sitten valmiiksikin tosiaan juuri äsken. Kuva hieman on huono kun mattokin oli aivan saman värinen, mutta ravelrysta näkee parempiakin. Tein siis sukat Dropsin ohjeella (ravelrylinkki). Ohje oli hieman omituinen, enkä ehkä sen vajaavuuden takia suosittelisi ihan sellaisille jotka ei sukkia ole rutiinilla ennen neulonut. Kokeilemisen arvoinen kuitenkin jokatapauksessa ja nättiä jälkeä tuli.
 Lisäyksenä vielä vähän parempaa kuvamatskua


Seuraavaksi tosiaan sitten äidin pipo vuorossa tuosta yllämainitusta langasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti