keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Myssy äipälle

Hoh, vihdoinkin valmistui tuo Tinde-langasta tehty hattu äidille. Tein ensin sen ohjeen mukaan mutta jäi liian pieneksi. Suurensin sitten sitä ja tuli aivan täydellinen. Äitikin oli innoissaan kun kuvia käskin katsomaan.


Toiveenahan siis oli löysä pipo, sitä tää nyt ainakin on. Ohjehan alunperin oli tämä, mutta pistin oman projektin kommentteihini tuon miten muutin (eli suurensin lähinnä).

Kävinpä tänään töiden perään myös Sokoksella "ihan vaan kurkkaamassa" lankavalikoiman. Mukaan läksi pari kerää nallea. Näistä olisi tarkoitus tehdä jotkut kivat sukat itelle, ainakin toisesta kerästä.


Tuo lämpöisen oranssi on ehkä mulle enempi mieleen mutta saa nähdä. Tässä hetken jo selailin ravelryä, muttei nyt ainakaan toistaiseksi hypännyt silmille mitään "pakko saada" -sukkia. Eniten kiinnosti kuitenkin Bombadil-sukat mutten ainakaan nyt alkanut niitä tekemään. Sukat alotetaan kärjestä niin täytynee joskus vähän paremmassa vireystilassa opetella se, eikä nyt puoliunessa.

Edelliseen puikkokokoelmapostaukseen vielä pieni lisäys. Olihan mulla tuolla kaapissa tällainen pieni pussukka puisia puikkoja jotka sain puolison äidiltä joskus. Näitä on tullut ihan käytettyäkin, ja yhdet on tällä hetkellä kiinni keskeneräisessä bambuliinaprojektissa.
Tällainen pussukka olisi tarkoitus tehdä itse myös knitpron puikoille. Kunhan nyt löydän kivan kankaan sitä varten. Nyt untenmaille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti